maandag 18 april 2011

Een eigen ontwerpje

Jaja, veel te lang geleden dat ik nog eens iets op mijn blog gezet heb. Toch heb ik heel wat kaartjes gemaakt. Ik heb deze over de verschillende lijsten laten zien, maar dit is een heel eigen ontwerppatroon van een abstracte geborduurde kaart. Hoe ga ik dat benoemen??? Hobbygerda naar het voorbeeld van hobbyjoke??? Is dat wel gepermiteerd zo iets achterna apen????
Als het kan, dan wordt het hobbygerda001 of toch niet want ik heb al ooit eens een heksenpatroon gemaakt en ook een patroon van een dolle kever. Ik weet niet eens of ik dat bewaard heb en waar ik het dan wel zou "geparkeerd hebben" op mijn computer.
Dat is misschien een zoektocht waard.Zou die dan samen in een eigen mapje kunnen plaatsen onder "mijn ontwerpen", dan kan ik ze altijd weer vinden.

Hoe vinden jullie dat?? Misschien ga ik wel over tot het zelf ontwerpen van kaartjes... kan dat altijd proberen. Niet???
Deze kaart is natuurlijk niet afgewerkt, maar de afgewerkte kaart stuur ik als borduurvriendinnen kaart op en die komt dan op de appellijst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten