dinsdag 30 oktober 2012

Pergamano

Ik ben een beetje jaloers op de prachtige pergamano-kaarten, die Angelique Keijzer maakt. Dus ik wou dat ook eens uitproberen! En als grapje heb ik haar gemaild dat ik haar in de toekomst, de loef wil afsteken!!! precies of ik die ervaren pergamano-maakster kan overtreffen! hahaha...zij wacht in spanning af, vertelde ze me. Ik ben best tevreden met deze eerste kaart in mijn kaarten-makers-carrière. Angelique vertelde me dat er heel leerrijke YouTube filmpje te bekijken zijn. Ik heb haar raad opgevolgd! Dus Angelique dat had je niet moeten doen!!!!!
Dit is de tweede kaart en al heel wat beter, alhoewel ze nog een aantal mankementen vertoont. Ik heb mijn motieven niet goed uitgemeten omdat ik de grit niet voldoende vastgemaakt had. Het embossen is ook al beter dan in mijn eerste kaart, maar nog niet helemaal perfect. Het prikken en het borduren zijn dan weer wel goed en de geknipte kruisjes zijn ook al een stuk beter dan in de eerste kaart, maar daar kan nog veel verbetering in gebracht worden. Maar ja, van fouten leer je en dan let je volgende keer op!!! Het strikje is een beetje uit balans, maar dat komt door mijn handen. Het is ook niet helemaal in het midden!
Dus in de volgende kaarten gaat er nog verbetering in komen! Angelique hou je gedeinsd, ik kom eraan...................... Misschien had ik al die fouten niet mogen vermelden en de kritiek overlaten aan jullie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten