dinsdag 30 juni 2009

Oplossing ?


De oplossing van mijn probleem??? Ja, ik begin die blogger te snappen. Hier een hint en daar een opmerkingetje en ik word nog een ervaren gebruiker. Ik heb ondertussen al heel wat blogs bezocht en daar steek je natuurlijk het een en ander van op!
Kijk, dat bedoel ik nu met die romantische hoekjes in de tuin en mijn kleindochter Ezri kan er ook van genieten, zo te zien.
Ze wil natuurlijk altijd meehelpen met schikkingen en plantjes gieten en ze heeft nu haar eigen tuintje. Oma moet maar eens komen helpen met de sla, de worteltjes en de tomaatjes. Ik ben nieuwsgierig wat ze ervan gaat maken!
Komende dagen wordt het drukke boel, want mijn dochter gaat bevallen en ze heeft twee Witrussische gastjes voor een maand. Die twee meisjes komen dan bij mij en wij hebben zelf ook al 8 jaar twee meisjes uit Belarus. De mama en haar partner komen ook de tweede helft van de maand juli. En de twee kleinkinderen zullen ook tijdelijk bij oma komen slapen. Dus met 6 kinderen en 4 volwassenen zal het zeker een gezellige boel worden. Van kaarten maken zal er niet veel in huis komen.
Oh ja, ik kan misschien Tinneke naäpen en een verhaaltje beginnen over mijn double-do machientje. Ik moet er eens over na denken. Dat is iets voor volgend berichtje.

1 opmerking:

  1. Een eervolle vermelding in jouw blog! Dank je wel hoor, maar de jouwe wordt ook steeds mooier! En die verhaaltjes dienen ook wel een beetje ter opvulling, als ik weer een tijdje weinig kaarten heb gemaakt.... Jij hebt weer heel andere leuke dingen om te laten zien en te vertellen. Komt vanzelf!

    BeantwoordenVerwijderen