maandag 17 augustus 2009

Voorraadje Kerstkaarten

Gisterenavond was ik in een creatieve bui. Er waren allerlei kaarten in voorbereiding en ik vond dat die eindelijk eens afgewerkt moesten worden. Dus het resultaat zie je hier, of toch niet helemaal want ik heb ook nog een hondenkaart gemaakt en een trouwkaart voor mijn nichtje, die binnenkort in het huwelijksbootje treedt. Maar die kaartjes horen niet thuis in dit rubriekje Kerstkaarten! Dus die zijn voor een andere keer! Ondertussen zijn al die 3D-tjes (reeds afgewerkte) nog niet opgebruikt en moet ik nodig nog eens in een creatieve bui belanden. Prettig, want dan maak je op één keer 10 kaartjes op korte tijd...... en dat is leuk!

Deze kaart is gebaseerd op de voorbeeldkaart uit de agenda 2009 van Hobby Creatief en het 3D-tje komt er natuurlijk ook uit!


Het borduurpatroon van dit kaartje komt uit hobbyjournaal 53 en het 3D-tje uit de agenda 2009 van Hobby Creatief. Mooie combinatie vind ik zelf.

Deze kaart is gemaakt volgens de SOL schets van 14/8 maar ik heb het formaat een beetje aangepast! De schuld ??....De Belgische posttarieven. Het 3D-tje komt uit de agenda 2009 van Hobby Creatief.


Ja, wat dacht je? Weer eens .............. een creddy! Ik vind die beertjes zo lief, dat ik er geen afstand kan van nemen. Deze kaart is gemaakt volgens de SOL schets van 14/8. (Lijst appel2). Wel volgens het goeie formaat!Geen opmerkingen:

Een reactie posten